Založ si blog

Pre všetkých slušných Slovákov

Dňa 9.3.2018 protestuje za ‚slušné‘ Slovensko po svete viac ako 100 000 ľudí, základné požiadavky sú nezávislé vyšetrovanie za asistencie zahraničných vyšetrovateľov a demisia vlády, s predpokladom, že sa vypíšu predčasné parlamentné voľby. Organizátori si asi neuvedomujú, že zahraničných vyšetrovateľov a medzinárodnú spoluprácu tu mame už po pár dňoch od smrti dvoch nevinných ľudí. Nezávislosť vyšetrovania nezabezpečíte predčasnými voľbami, vymenovaním novej vlády, ktorá bude prvý rok len vyhadzovať starých zamestnancov, dosadzovať si vlastných a predvádzať inkvizíciu na predchádzajúcej vláde. Nezávislosť docielite jasnými zmenami v zákonoch, ktoré ak budú predložené akoukoľvek parlamentnou stranou v parlamente (aj opozičnou), tak pri súčasnom tlaku na vládnu garnitúru budú musieť návrhy zákonov aspoň prerokovať, vtedy by sme videli, kto ma reálny záujem o vačšiu nezávislosť polície a jej príslušných orgánov. Namiesto toho opozícia žiada predčasné voľby a zároveň aj organizátori protestov, ktorí tvrdia že nemajú politické ciele.

Prostesty a predčasné voľby sú podporované naprieč všetkými médiami, čo je najviac zarážajúce je slovník a postoj médii SME, Trend a DennikN. 3.2.2018 vystúpili popri iných riaditeľ DennikN, šéfredaktorka SME, pán Šimečka a novinárka z Trendu. Ja neviem či žijem na inom Slovensku, ale ak ma pamäť a internet neklame, tak SME a Trend vlastní PENTA, tá istá PENTA na čele ktorej sú tí zlí oligarchovia ktorých chcete odstrániť predčasnými voľbami. Najväčší sponzor DennikaN je ESET, ten ESET s krásnym success story, jedna z najúspešnejších slovenských firiem celosvetovo, ktorá počas terajšej vlády odkúpila za smiešny peniaz bývalú vojenskú nemocnicu a ide si tam postaviť sídlo spoločnosti. A na záver p. Šimečka, ktorý niekoľko rokov pôsobil ako šéfredaktor v ČR, a pri každej príležitosti radšej hovorí po česky, ako po slovensky. P. Šimečka je bezpochyby intelektuál, len mi je divné že bojuje proti oligarchii písaním článkov pre DennikN, ktorý zjavne rozdeľuje bohatých ľudí na bohatých bez politických cieľov, teda sponzorov z ESETu a potom na druhých bohatých, ktorý podporujú Smer, vtedy sú oligarchovia. Najkrajšie na tom celom je fakt, že syn p. Šimečku je politicky aktívny za stranu Progresívne Slovensko, ktorú podporuje kto? Spolumajitelia ESETu. Títo ľudia rečnia o zmene? Buď sú si nevedomí toho kto za nimi stojí, alebo beztrestne klamú občanov a verejnosť o prichádzajúcej zmene, ktorá je pri súčasnej opozicii v nedohľadne.

Popri ‚nezávislých‘ médiach, ktoré burcujú občanov, tu máme aj opozíciu, ktorá volá po zmene a chce nahradiť Smer. Ten Smer pri ktorom mu vadia oligarchovia v pozadí. Vedia si však predstaviť stále v budúcej koalícii Most-Híd, ten istý Most, ktorý od začiatku financuje pán Világi, ktorý zjavne je oligarchom iba vo vláde kde je Smer, keď bude Most v samozvanej, budúcej pravicovej koalícii asi pôjde do kostola sa očistiť od všetkých hriechov a zo dňa na deň sa z oligarchu stane iba bohatý Slovák, ktorý chce pomôcť Slovensku asi ako páni z ESETu, inak si to neviem vysvetliť. Všetci samozvaní sudcovia, ktorí už vedia, že za všetkým zlým na Slovensku stojí Smer a ich kumpáni by sa mali najprv aspoň trošku zamyslieť, predtým ako niekoho začnú osočovať, alebo podporovať. Niesom vyštudovaný právnik, ale myslel som že tu platí prezumpcia neviny, ale tak zjavne sa mýlim a na všetko funguje dvojitý meter.

Len sa zamyslite koľkokrát pán Matovič bez dôkazov vyhlásil Smerakov za zločincov, obvinil ich zo všetkého možného, nemal by on tiež niesť zodpovednosť za svoje vyjadrenia? Média, ktoré jeho názory posúvajú ďalej bez skontrolovania si jeho vyjadrení si zaslúžia našu dôveru? Keby ja som mohol na každodennej báze hovoriť do TV že p. Matovič jazdil na fábii 600km denne rok vkuse (čo nie je lož ale fakt podľa jeho účtovníctva) čo by to spravilo s jeho menom? Tento človek žiada môj hlas aby sa zbavil ‚zlodejov‘? Pani Remišová čo jediné čo v živote dosiahla, že vykričala jednu predraženú zmluvu? Pani Nicholsonová, ktorá mala za manžela investigatívneho novinára? O čom sa asi tak mohli baviť keďže investigatívny novinár počas vlády I. Radičovej mal aj svoju manželku kontrolovať, ale nie som si istý či sa to dá stíhať. K tomu ako je vyštudovaná na svoju budúcu vysnívanú pozíciu sa ani nebudem vyjadrovať. Pána Budaja o ktorom všetci vedia že je bývaly ŠtBák a teraz nám tu ide kázať o zmene ako v roku 89? A toto všetko momentálne za podpory súčasnej hlavy štátu, ktorý netuší aké sú práva a povinosti prezidenta? Ktorý vyhlási Turecko za ostrov Stability? Ktorý ma za poradcu M. Bútoru, človeka čo písal články pre DennikN? Aká je potom nezávislosť aj tohto denníku, alebo p. Bútoru ktorý radí p. Kiskovi? Či v tejto konštelácii kým to nie je spojené so Smerom je to v poriadku? Ja viem že dnes na Slovensku je politika špinavá hra, ale opozícia neprináša dnes riešenia, iba vyťahuje špinu. Dnes v opozícii je XY ľudí, ktorí sú napojení na oligarchiu a XY ľudí ktorí boli vo veľmi blízkom vzťahu s Mafiou z 90rokov, alebo dodnes ešte sú. Je to pre mňa najväčšie farizejstvo z ich strany, že títo ľudia volajú po zmene, a že strany ako OĽaNO, Sme Rodina sa nehanbia nazývať pravicové, keď ich cieľom je buď osočovať, alebo kradnúť tak ako všetky doterajšie vlády.

Ak vyhra momentálna opozícia budúce voľby a zostaví vládu, nenastane zmena, jediné čo sa zmení bude, že strany ktoré majú skúsenosti s vládnutím, a vedia čo robia, lebo to robia dlhodobo, nahradia strany, ktoré nebudú tušiť čo robia, lebo nikdy to nerobili, a nebudú pri súčasných politických stranách (s ich sponzormi lebo oni nemajú za sebou oligarchov) žiadne zmeny k lepšiemu na Slovensku, len sa tu budú snažiť vnútiť občanom s nezávislými médiami typu SME, Trend a DennikN že prišla zmena. Tvrdiť, že opozícia je menšie zlo je podobný argument ako stáť pred katom a dať si odrezať lavú ruku lebo som pravák.

Na záver len chcem povedať, že niesom volič Smeru,nie kôli komplexom z ich úspechu alebo Ficovi, ale nikdy nebudem ľavicový volič (bohužial Progresívne Slovensko). Zároveň sa nebudem podielať na tomto kvázipravicovom cirkuse čo tu predvádza opozícia, a robí si dobrý deň z nevedomých ľudí, presviedča ich o svojej pravde a zmene k lepšiemu. Ůprimne mi je ľúto smrti dvoch ľudí a hyenizmu, ktorý tu vznikol kôli ľuďom bažiacim po moci za každú cenu.

Nemenia názory, len prezliekajú kabáty

23.03.2018

Slovensko je malá krajina, s nízkym počtom obyvateľov, kde sa väčšinou samozvaná inteligencia koncentruje v hlavnom meste, Bratislave. Častý jav v tejto malej krajine je, že sa veľa ľudí navzájom pozná, alebo majú spoločných známych, nie je to nič výnimočné. Tento jav sa samozrejme nevyhýba ani novinárom, politikom a ich vzájomnej predpojatosti. Čo je ale smutné, [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

Markus Šulík

Pravdu majú víťazi

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5309x
Priemerná čítanosť článkov: 2655x

Autor blogu

Kategórie

Archív